ОСТАННІ НОВИНИ

Стягнення та погане медичне обслуговування стали основними причинами інциденту у “тридцятці” – заступник прокурора

|

Основними причинами групового завдання тілесних ушкоджень в’язнями виправної колонії №30 у Львові стало незадоволення стягненнями, що були накладені на засуджених, незадовільний стан медико-санітарного обслуговування та побої деяких в’язнів представниками адміністрації. Про це у прямому ефірі ТРК “Люкс” повідомив заступник прокурора області Володимир Гураль.

За словами В.Гураля, зараз група працівників прокуратури проводить разом з іншими працівниками перевірку цих скарг. До перевірки залучено фахівців із СЕС, оскільки були скарги на якість і кількість питної води. Також перевіряють заяви засуджених проте, що їх били представники адміністрації колонії.

В.Гураль підтвердив, що в інциденті взяло участь 24 в’язні. Однак за його словами, один із них таки порізав собі вени, а ще один – зашив рота. Решта порізали шкіру на руках.

Заступник прокурора області зазначив, що результати перевірки будуть відомі через тиждень.

Сьогодні зранку начальник управління департаменту з питань виконання покарань Василь Ільницький заявив журналістам, що ніхто із учасників акції протесту не різав собі вени, а решта просто порізали шкіру на руках та інших частинах тіла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *