ОСТАННІ НОВИНИ

Чемпіоном області з гри «Що? Де? Коли?» стала команда «Арматора»

|

Чемпіоном Львівської області ІХ Відкритого чемпіонату області з гри «Що? Де? Коли?», який відбувався у Львові на цих вихідних, стала команда «Арматора». Як повідомила прес-служба Львівської обласної ліги інтелектуальної творчості, у своїй історії команда уперше зробила впевнений крок до чемпіонського титулу.

А команда, що тривалий час була лідером цьогорічного чемпіонату, – «SoftServe Pride» посіла цього разу четверте місце, суттєво відставши від «Арматори». І за один етап до закінчення практично забронювала третє місце у першості Львівщини команда «Добрий самарянин».

Не меншою інтригою відрізнялися змагання й у Відкритій лізі – наймасовішій лізі інтелектуалів, в якій змагається 38 команд із Львівської, Рівненської, Івано-Франківської та Чернівецької областей. Четвертий у цьому сезоні турнір приніс впевнену перемогу рівненським знавцям – команді «КУЕМбридж», на другому і третьому місцях, відповідно, – львівські «ТТТ» та «Дракони ймовірності».

Фінальні змагання ІХ відкритого чемпіонату Львівської області з Гри «Що? Де? Коли?» пройдуть 18 червня.

Організатори чемпіонату області: Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості, Управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації, Відділ роботи з молоддю управління культури Львівської міськради, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *