ОСТАННІ НОВИНИ

Міські ради Львова та Перемишля проведуть спільну сесію

|

Спільну сесію для передачі польській та українській громадам приміщень проведуть міські ради Львова та Перемишля. Як повідомив сьогодні під час брифінгу голова Львівської обласної ради Петро Олійник, про це було домовлено під час минулотижневого офіційного візиту до Польщі офіційної делегації на чолі з Президентом України.

Під час цієї сесії, за словами П.Олійника обидві міські ради ухвалять рішення щодо передачі польській громаді Львова та українській громаді Перемишля приміщень під Польський та Український доми в обох містах.

І якщо для Українського дому в Перемишлі приміщення не треба шукати, а лише ухвалити рішення про його передачу, то для Польського дому міська рада має знайти приміщення або ж земельну ділянку, яку купить польське товариство. На думку П.Олійника, спільне засідання вдасьтся провести у червні цього року або ж уже наступного року, бо у липні в Польщі розпочинається передвиборча кампанія до органів місцевого самоврядування, під час яких може бути розіграна антиукраїнська карта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *