ОСТАННІ НОВИНИ

Причина вибуху у Тухольці ще не встановлена

|

Причина вибуху на нафтопроводі у Тухольці ще не встановлена. Як повідомили «Львівському порталу» в прес-центрі головного управління МНС у Львівській області, представники відповідних структур працюють на місці, аби виявити причину через яку загорілася суміш газу і повітря. У прес-центрі припустили, що виявлення причини може тривати й завтра.

Крім того, у п’яти населених пунктах продовжують відновлювати електропостачання, перерване вибухом. У самій же Тухлі продовжують актувати пошкодження у житлових будинках – наразі нарахували 22 будинки, де побиті вікна чи дах, або одне і друге водночас.

11 травня близько 21 год. 00 хв. в районі с. Тухолька Сколівського району після проведення підготовчих робіт для проведення заміни трубопроводу на ділянці нафтопроводу діаметром 500 мм який належить ЛВДС «Дружба» внаслідок дії газоповітряної суміші стався розрив трубопроводу в 6 (шістьох) місцях на ділянці 1,5 км трубопроводу. На момент розриву в трубопроводі нафтопродукту не було, витоку нафти не відбувалося. Постарждалих немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *