ОСТАННІ НОВИНИ

Тягнибок готується опротестовувати завтрашнє рішення облради щодо заступників

|

Фракція ВО „Свобода” у Львівській обласній раді проситиме прокуратуру опротестувати завтрашнє рішення сесії Львівської обласної ради про обрання трьох заступників голови ради. Про це повідомив голова фракції Олег Тягнибок.

„У деяких статтях закону про місцеве самоврядування говориться про голову та заступника, а не заступників”, – сказав він.

„Один заступник голови Львівської обачної ради обходиться бюджету 200 тисяч гривень в рік. Ми вважаємо, що це досить обтяжливо”, – додав О.Тягнибок.

Відтак „Свобода” буде пропонувати свій проект рішення стосовно того, що в обласній раді має бути лишень один заступник. „Якщо все ж буде прийнято рішення обрати трьох заступників, ми будемо обов`язково опротестовувати його в прокуратурі”, – пообіцяв О.Тягнибок .

Сьогодні фракції облради домовились залишити трьох заступників голови ради. Нагадаємо, що на посаду першого заступника пропонується Микола Горинь („Наша Україна”, НРУ), на посади заступників голови Лев Захарчишин („Пора”) та Іван Денькович (БЮТ, ВО „Батьківщина”), передає „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *