ОСТАННІ НОВИНИ

За Сендака проголосували усі ті, кого у депутати пропонував я – Курпіль

|

“Припущення, що нібито за кандидатуру Михайла Сендака на посаду голови Львівської обласної ради не голосували «люди Курпіля»—є цілковитою нісенітницею. Усі, без винятку, депутати Львівської обласної ради, яких пропонував я, голосували згідно з рішенням політради Блоку Юлії Тимошенко – за затвердженого політрадою кандидата». Про цеу коментарі Західній інформаційній корпорації заявив керівник виборчого штабу БЮТ на Львівщині Степан Курпіль.

«Я не приховував і не заперечую тепер, що пропонував на посаду голови Львівської обласної ради іншого кандидата. Але після того, коли було прийняте рішення політрадою блоку у Києві, я зробив усе для того, аби Михайло Сендак став головою облради. Можу запевнити, що за нього проголосували усі ті депутати обласної ради, яких умовно можна назвати моїми – тобто, ті кого у депутати пропонував саме я»,—наголосив С. Курпіль.

«Що ж стосується такої аналітики – це швидше аналітика, яка межує з наклепом»,—резюмував С. Курпіль Нагадаємо, що у №93(1995) газети «Поступ» у статті «Політичний деструктивізм» львівський журналіст Богдан Бачинський висловив припущення, що «очевидно, що народним депутатам Степанові Курпіль та Андрієві Шкілю, які були присутні у залі засідань під час виборів голови облради, було не на руку повернення Сендака у крісло голови обласної ради. Тому можна припустити, що ті десять осіб, які не проголосували за Сендака, є виразниками інтересів Шкіля та Курпіля».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *