ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи-ветерани провели мітинг на Марсовому полі

|

Приблизно дві сотні осіб під прапорами Спліки офіцерів міста Львова та Комуністичної партії України зібралися сьогодні на Марсовому полі на мітинг-реквієм, присвячений Дню перемоги. На початку мітингу відтворили аудіоповідомлення 9 травня 1945 року про безумовну капітуляцію Німеччини у Другій свійтовій війні, а потім виступали ветерани.

Один із них, якого так і не представили, дуже обурювався з приводу того,я к зараз представляють війну у ЗМІ і особлиов йому не опдобалися програми 5-го каналу, які, за його словами, “постійно паплюжать світлу пам ’ять героїв».

Червоною стрічкою у вистпуах лунали протести проти «переписування історії» і проти «брехливих істориків», які, як вважають оратори, перекручують факти і намагаються применшити роль Червоної Армії зокрема і СРСР загалом у перемозі на Німеччиною.

Перший секретар обкому КПУ Олександр Калинюк привітав присутніх ветеранів зі святом і подякував їм за подвиг, який вони вчинили 61 рік тому, коли перемогли «коричневу чуму і врятували світ».

Після цього колона пішла до Пагорба Слави, де учасники мають намір покластик віти і провести короткий мітинг.

Перед тим на Пагорбі слави відправив панахиду владика УПЦ (МП) Августин, за участі представників Російського товариства Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *