ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова повернулися 100 миротворців з Ліберії

|

6 травня до аеропорту «Львів» на Батьківщину повернулися 100 українських миротворців зі складу 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України, які успішно виконали завдання місії ООН в Ліберії. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив прес-центр ЗахОК.

Це був третій, завершальний, рейс з відправлення в Україну 301 військовослужбовця 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України четвертої ротації, які виконали миротворчу місію у цій африканській країні.

Під час зустрічі начальник штабу, перший заступник командувача військ Західного оперативного командування генерал-лейтенант Віктор Тютюнников подякував військовослужбовцям за бездоганну службу, за те, що вони не заплямували честь українських миротворців. Особливо високо він оцінив роль командира 56-го окремого вертолітного загону, полковника Олександра Ткаченка у тому, що всі миротворці повернулися на Батьківщину живими та здоровими.

«Життя триває, зростають обсяги завдань, які доводиться виконувати вертолітникам в умовах реформування Збройних Сил. І можу із впевненістю і задоволенням сказати, що для кожного з вас є відповідна посада в нашому війську. Отже, ніхто не залишиться на самоті зі своїми проблемами, всі будуть розміщені у військах Західного оперативного командування», – зазначив генерал-лейтенант Віктор Тютюнник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *