ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині на 75% зросла кількість призупинок виробничої діяльності

|

На Львівщині за перший квартал 2006 року на 24,5% зросла кількість перевірок, про це повідомила прес-служба ЛОДА, посилаючись на державне управління екології та природних ресурсів. Крім того на на 27,6 відсотка зросла сума накладених штрафів на порушників природоохоронного законодавства та на 75 відсотків зросла кількість призупинок виробничої діяльності.

До того ж активізувалась робота Держлісінспекції – на 87,5% проведено більше перевірок, на 95тисяч 603 гривні нараховано більше майнових стягнень, ніж у першому кварталі минулого року.

Проте, попри досягнення виявлені також недоліки в роботі управління зокрема: недостатнє фінансування потреб гірничої хімії та недостатня робота секторів екологічного контролю в Миколаївському, Радехівському та Перемишлянському районах у зв’язку з неукомплектованістю секторів.

Для вирішення вищевказаних проблем та для підвищення ефективності роботи управління, запропоновано зробити аналіз раціональності фінансування з фонду ОНПС заходів, що запропоновані районами.

Члени Колегії наголосили на необхідності дотримання Законодавства України при погодженні проектів на індивідуальне опалення та зміни інженерного обслуговування об’єктів; важливості розв’язання проблем з гудронами.

підвищенні якості інспекційних перевірок; посиленні контролю за дотриманням лісокористувачами області ефективної охорони лісів від самовільних рубок та актуальності проведення інвентаризації об’єктів та територій природно-заповідного фонду області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *