Ривак піде до прокуратури

|

Іван Ривак, який був виключений зі списку ПППУ до Львівської обласної ради, звернеться в прокуратуру з проханням опротестувати рішення ТВК. Про це Іван Ривак повідомив особисто.

Сьогодні Апеляційний суд Львівської області залишив без розгляду скаргу Івана Ривака щодо поновлення його у списках ПППУ.

„Суд залишив все без розгляду, так як до цього і Галицький районний суд”, – зазначив він. Відтак Іван Ривак звернеться в прокуратуру з проханням скасувати рішення про його виключення зі списку.

„Ми маємо дані про фальсифікації при прийнятті рішення ТВК. Не було кворуму. Ми звернулися в прокуратуру про відкриття кримінальної справи за фактом прийняття рішення ТВК при завідомо неправдивих даних”, – каже він.

Нагадаємо, що обласна ТВК відповідно до рішення партійної конференції ПППУ виключила зі списку ПППУ до облради Івана Ривака (№6) та Романа Дацька (№7).

До Львівської обласної ради потрапило 6 представників ПППУ: Євген Сухін (генеральний директор СКБ Є.Сухіна.), Богдан Турчин (президент Асоціації підприємств „М-99″, м. Мостиська, колишній член депгрупи облради „Соціальна справедливість”), Володимир Ортинський (ректор Львівського державного університету внутрішніх справ України, колишній член депгрупи облради „Соціальна справедливість”), Роман Дудич (директор ДП „Львівське лісове господарство”, колишній член депгрупи облради „Соціальна справедливість”), Михайло Дзюдзь (начальник управління державної служби, колишній член депгрупи облради „Соціальна справедливість”) та Михайло Гичка (колишній член депгрупи „Соціальна справедливість”), передає „Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *