ОСТАННІ НОВИНИ

Суд зобов’язав ТВК зареєструвати Гудзяка мером Винник

|

„Сьогодні Личаківський районний суд задовольнив позов Теодора Гудзяка, скасувавши рішення Винниківської ТВК щодо визнання виборів міського голови Винник недійсними”, – повідомив адвокат, кандидат у депутати Винниківської міської ради Богдан Бень.

За його словами, суд повністю задовольнив вимоги позову пана Гудзяка – скасовано постанову Винниківської ТВК, згідно з якою вибори міського голови Винник визнано недійсними, а також 30 інших постанов, на підставі яких Винниківська ТВК задовольнила скаргу кандидата на посаду міського голови Винник Олега Матвіїшина щодо визнання виборів міського голови Винник недійними.

„Під час підготовки до судового процесу, виявилося, що у ТВК звідкись з’явилося ще 30 постанов, які вона ніколи не приймала. Проте Личаківський суд їх визнав незаконними”, – сказав Богдан Бень.

Своїм рішенням суд також зобов’язав Винниківську ТВК зареєструвати Теодора Гудзяка як голову Винниківської міської ради, оскільки результати виборів вже офіційно встановлені.

У сьогоднішньому судовому засіданні взяли участь голова та заступник голови Винниківської ТВК.

Позивачі зазначають, що будуть звертатися у прокуратуру зі скаргами на голову та членів ТВК з приводу їхньої діяльності, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *