ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник та П’ятак зустрілися з мерами міст

|

Голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник та в.о. першого заступника голови ОДА Валерій П’ятак провели сьогодні робочу зустріч з новобраними головами міст обласного значення, повідомила прес-секретар голови ЛОДА Іванка Попович.

«Обласна державна адміністрація прагне консолідованої та відкритої співпраці з усіма головами міст обласного значення Львівщини, — заявив під час зустрічі керівник області. – Я вважаю, що ми повинні стати партнерами і лише наша тісна співпраця допоможе ефективно розв’язувати спільні проблеми.»

Міський голова Борислава Олег Іваницький повідомив, що першочерговим завданням для себе він вважає розроблення концепції водопостачання міста, капітальний ремонт доріг, котрі на сьогодні є найгіршими в області. Петро Олійник також зазначив, що новообраний міський голова має звернути увагу на проблему функціонування бориславських озокеритних шахт. «Є спільна проблема міст Дрогобича, Борислава і Трускавця – побудова полігону твердих побутових відходів, — зауважив керівник області. – Усі три мера повинні зібратись, визначитись із територією і почати побудову полігону. По одинці цю проблему вирішити неможливо, тому в цьому питанні ви повинні консолідуватись, а обласна влада вам у всіляко сприятиме.»

Міський голова Дрогобича Микола Гук повідомив, що досі не розпочався ремонт на дорогах обласного значення, а незабаром почнуться святкування 150-річчя з дня народження Івана Франка.

Андрій Садовий, міський голова Львова, повідомив, що відновлено ремонтно-реставраційні роботи на площі Ринок і пріоритетом у його роботі буде облік води та стан доріг. Одним із найважливіших питань на сьогодні, на його думку, є відсутність кваліфікованих кадрів в органах самоврядування.

Валерій П’ятак звернув увагу усім присутнім міським головам на показники виконання бюджету цього року та попросив приступити до планування бюджету на 2007 рік.

Міські голови Моршина та Нового Роздолу наголосили на необхідності створення відділів міліції обласного підпорядкування, Петро Олійник пообіцяв звернутись з відповідним листом до міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *