ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи відзначили Перше травня мітингом

|

Трохи більше 80 осіб, а з міліцією та журналістами й усі сто, взяли участь у першотравневому мітингу біля пам’ятника воїнам-визволителям на перетині Стрийської та Гвардійської. Єдиним гаслами були “Хай живе перше травня – День міжнародної солідарності трудящих!” та “Травень, труд, мир”, що їх тримали особи доволі похилого віку.

Перший секретар обкому КПУ Олександр Калинюк зачитав привітання від головного комуніст України Петра Симоненка, а потім і резолюцію заходу, у якій як завжди таврували правлячий режим у різний спосіб.

Потім О.Калинюк розповів журналістам, що цей захід – початок акцій протесту з боку комуністів проти олігархів, які прийшли до влади і “думають про те, як поділити портфелі, а не про виконання своїх передвиборчих обіцянок”.

Щодо можливої участі комуністів у парламентській коаліції, то О.Калинюк заявив, що КПУ вивчає результати виборів, а також те, чи мають вони якісь дочки дотику з іншими політичними силами. Тільки після вивчення цього матеріали будуть передані керівним органам КПУ і ті вирішать, що робити далі під час наступного пленуму ЦК КПУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *