ОСТАННІ НОВИНИ

Троє дітей та жінка травмовані внаслідок падіння дерева на дитячий майданчик

|

У п ’ятницю, 28 квітня, приблизно о 16.30 год. у парку І.Франка поривом вітру було повалено дерево, яке впало на дитячий майданчик. Внаслідок цього було травмовано чотирьох осіб, серед яких троє дітей. Травм зазанали брати Роман (4 роки) та Назар (1 рік) Шутки, 3-річний Ярема Мих та 32-річна Ольга Шевчук.

Постаждалі Роман і Назар Шутки після негайного надання медичної допомоги відразу ж повернулись додому. Двох інших було відправлено у лікувальні заклади, де їм було надано кваліфіковану медичну допомогу.

За інформацією управління охорони здоров”я, на неділю, 30 квітня, стан потерпілих був стабільним, двоє із них (Роман і Назар Шутки) знаходяться вдома, Ольга Шевчук знаходиться у лікарні швидкої медичної допомоги, стан стабільний, середньої важкості з позитивною динамікою. Хворій надається кваліфікована медична допомога. Ярема Мих отримує лікування у повному об”ємі у міській дитячій клінічній лікарні. Стан хлопчика стабільний із позитивною динамікою.

Міський голова Львова Андрій Садовий у день випадку побував на місці події, а увечері підписав розпорядження “Про утворення комісії для з”ясування причин та обставин нещасного випадку”. До складу комісії увійшли

перший заступник міського голови В.Кравців, заступник міського голови з гуманітарних питань І.Романів, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення П.Гребенюк заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства І.Базарник, начальник управління охорони здоров”я Ю.Сагач, начальник управління інженерного господарства І.Онисковець, голова Галицької районної адміністрації І.Лозинський, директор ЛКП “Зелений Львів” А.Космеда, директор ТзОВ “Зеленгосп” Л.Крукеницький.

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення П.Гребенюк, робоча комісія обстежила місце падіння дерева – зроблено висновок, що дерево не мало зовнішніх ознак аварійності, проте всередині було дуплистим і трухлявим, що й спричинило під час весняного наповлення стовбура соками та сильного пориву вітру до його падіння. Міський голова зобов”язав керівників управління інженерного господарства та житлово-комунального господарства утворити комісії для обстеження всіх дерев на дитячих, спортивних майданчиках, на зупинках транспорту та ймовірних місцях скупчення людей. Поетапно відповідними службами міста будуть обстежені усі парки міста і відтак зліквідовані усі аварійні дерева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *