ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий покатався на „горбатому”

|

Міський голова Львова Андрій Садовий передав водіям семи «горбатих» «Запорожців» львівського авто-фан-клубу «ЗАЗ-Козак», які сьогодні вирушили в екстремальний автопробіг, вітання і запрошення на святкування Дня Львова п’ятьом президентам польських міст. Відтак запрошення „горбаті” мають доставити президентам Перемишля, Жешова, Кракова, Вроцлава і Любліна.

Після прес-конференції з нагоди автопробігу одна з його учасниць Ірина Денис зробила коло «горбатим» «Запорожцем» біля міської ради, а поруч з нею сидів сам міський голова Львова.

У межах заходу «Передавши запрошення президентам польських міст, ми хочемо, аби вони всіляко сприяли автопробігу. Також метою відвідин керівників міст Республіки Польща є налагодження ближчих стосунків. Такий захід як автопробіг – це хороша промоція для нашого міста. Хоча це не нові машини, але те, як вони збереглися і як вони доглянуті, показує, що у нас є люди, які люблять цю справу і які люблять своє місто», – зазначив А. Садовий.

У своєму виступі генеральний консул Республіки Польща у Львові Вальдемар Ковальські відзначив, що у такому заході потрібно мати певну дозу гумору, як її має міський голова Львова, який запрошення передає «горбатими», передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *