ОСТАННІ НОВИНИ

Таліпов завтра пікетуватиме облраду

|

Завтра, 28 квітня, у час, коли відбуватиметься перше засідання сесії Львівської обласної ради 5-го скликання, львівські соціалісти проведуть пікет облради. Про це повідомив перший секретар ЛОК СПУ Євген Таліпов.

За словами Є.Таліпова, на пікет прийде щонайменше 100-150 осіб, він триватиме кілька годин — починаючи з 10.00 год. і до 13.00 год, повідомляє Вголос.

«Будемо пікетувати обласну раду в зв’язку з тим, що пан Олійник і його команда захопили владу в обласній адміністрації, більше того, зараз вони хочуть захопити владу в облраді. Всі заступники голови облдержадміністрації, керівники управлінь є представниками бізнесових структур, там нема жодного робітника, селянина, молоді чи інтелігенції – ось чому ми пікетуємо. А крім того, вони вкрали наші голоси на виборах», — зазначив Є.Таліпов.

«Петро Олійник є ініціатором розірвання стосунків з представниками блоку Юлії Тимошенко та Соціалістичної партії. Ми йому не віримо і будемо робити все для того, щоб головою облради став Михайло Сендак, а не Сеник, як цього хоче Олійник», — додав перший секретар ЛОК СПУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *