ОСТАННІ НОВИНИ

Погоджено сценарій сесії обласної ради

|

Сьогодні відбулося останнє засідання робочої групи з підготовки проведення першої сесії Львівської обласної ради V демократичного скликання. Як повідомив голова робочої групи Андрій Парубій, вже остаточно погоджено сценарій першої сесії та затверджено процедуру таємного голосування за голову облради. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Усесійному залі буде встановлена кабіна для таємного голосування. «Вхід до сесійного залу буде за запрошеннями. Для журналістів ми вирішили жодної акредитації не проводити. Вони вільно зможуть пройти до будинку обласної ради за своїми посвідченнями. Для представників ЗМІ є спеціально визначені місця», — повідомив А.Парубій.

Голова робочої групи А.Парубій і голова обласної ТВК Я.Любенко подякували депутатам, членам робочої групи за плідну та конструктивну роботу з підготовки засідання першої сесії. «Приємно, що усі члени робочої групи відповідально поставилися до своєї роботи. Усі рішення ми довго напрацьовували, зате приймали їх виключно консенсусом. Хочеться вірити, що завтрашня сесія обласної ради пройде так само чітко і злагоджено, як і робота нашої робочої групи», — зазначив на закінчення А.Парубій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *