ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник намагався звільнити голову Самбірської РДА напередодні Великодня

|

«Петро Олійник – не християнин», – так вважає голова Самбірської РДА Василь Паховчишин. Річ у тім, що вчора, 20 квітня, голова Львівської ОДА запропонував йому написати заяву на звільнення за власним бажанням. «Я не знаю, за що мене хочуть звільнити», – заявив В.Паховчишин на брифінгу для журналістів. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив власний кореспондент у Самбірському районі.

В.Паховчишин наголосив: «П.Олійник чітко не пояснив, він запропонував мені посаду начальника Самбірської газової контори. Я відмовився від цієї посади і заяву за власним бажанням писати не буду. У разі звільнення – подаватиму до суду. Заяву напишу тільки Президенту, і то якщо будуть упущення в роботі. Вважаю, що це політичне переслідування за результатами виборів. У районі БЮТ набрав найбільше голосів. Хочу дочекатися колегії ЛОДА і там розповім усю правду. До колегії входять розумні люди, які, сподіваюсь, розберуться, у чому справа».

«Також сподіваюсь на підтримку БЮТ, адже я єдиний представник БЮТ серед керівників районів області, – зазначив голова Самбірської РДА. – За підсумками 2005 року отримав грамоту ЛОДА за підписом П.Олійника, якого я обожнював до вчорашнього дня. Під час мого керівництва районом вперше за 14 років був виконаний бюджет, за перший квартал бюджет також повністю виконаний. Сценарій мого звільнення писався давно. Під час виборів мене звинувачували, що я мудро і тонко веду агітацію за БЮТ, але я і мої підлеглі «під розписку» були повідомлені про недопустимість агітації. За організацію виборів керівник робочої групи, керівник апарату РДА Ростислав Партика одержав грамоту від того ж таки П.Олійника. Дуже багато негативної провокативної інформації на мене йшло «із другого поверху» (на 2-му поверсі райрада, голова якої – член НСНУ Ігор Несторак – прим. ЗІКу). Я як найстаріший член партії «Батьківщина» про політичну розправу наді мною повідомив центральні органи партії. Сьогодні на мою підтримку приїхав нардеп Шаго, який задоволений моєю роботою. За чутками, на моє місце збираються призначити члена партії «Батьківщина» Івана Білака, який про це нібито нічого не знає. Вчорашній день для мене моєї команди, родини і сім’ї був шоковим. Як християнин, П.Олійник не повинен був це робити напередодні Великодня».

У коментарі ЗІКу Іван Білак заявив, що «до сьогоднішнього дня йому ніхто нічого не пропонував і він на тему призначення головою РДА ні з ким не розмовляв. «Мені дивно чути, що за моїми плечима мене хтось кудись призначає», – наголосив І.Білак.

Як повідомляв “Львівський портал”, учора заяву на звільнення написав голова Перемишлянської райдержадміністрації Василь Хміль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *