ОСТАННІ НОВИНИ

Cправа щодо банкрутства „Сільмашу” завершена

|

Господарський суд Львівської області припинив провадження у справі про банкрутство ВАТ „Завод „Львівсільмаш” у зв’язку з погашенням конкурсних кредиторських вимог та відновленням платоспроможності заводу. Про це повідомив керуючий санацією заводу Олег Кобельник.

„Це означає завершення судової справи про банкрутство. Суд затвердив мій звіт, а експертиза фінансово-економічного стану підприємства підтвердила, що висновок про відновлення платоспроможності є правильним”, – сказав Олег Кобельник.

Він також повідомив, що на 12.00 8 червня 2006 року призначено загальні збори акціонерів, які мають обрати Голову правління, Спостережну раду та Ревізійну комісію, після чого його повноваження як керуючого санацією закінчаться.

Олег Кобельник на 70% впевнений, що на загальні збори акціонерів з’явиться і невідомий власник 50%+1 акції ВАТ „Завод „Львівсільмаш”: „Маю підстави сподіватися, що таємничий власник „Сільмашу” таки з’явиться, оскільки майна багато і ним потрібно управляти”.

У разі ж, якщо власник все ж проігнорує загальні збори акціонерів, Олег Кобельник перенесе збори і вдруге подасть оголошення до ЗМІ.

Як запевнив Олег Кобельник, наразі соціальна напруга на підприємстві спала, заробітну плату виплачено по березень включно, виробничі потужності заводу завантажені на 80%, а на рахунку заводу є близько 4 млн грн. Повідомляє сайт „Обсерватор” із посиланням на Гал-інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *