ОСТАННІ НОВИНИ

Аналіз фінансового становища „Сільмашу” проводить Червоноградське підприємство

|

Замість Львівського обласного відділення з питань банкрутства аналіз фінансово-економічного становища ВАТ завод „Львівсільмаш” проводило приватне підприємство „Аікон” із Червонограда. Про це „Львівському порталу” повідомив” представник трудового колективу в раді кредиторів на „Сільмаші” Петро Онищак.

За його словами, рішення Львівського господарського суду, яке призначило провести державному органу судову експертизу фінансово-економічного становища заводу братиме до уваги проведений аналіз приватного підприємця.

„Ми припускаємо, що ПП „Аікон” найняв керуючий санацією на „Сільмаші”, – сказав пан Онищак.

Крім того, як повідомив Петро Онищак, на заводі виникла ще одна пікантна ситуація, оскільки посада виконавчого директора у статуті підприємства не передбачена, а його призначили. Відтак зараз на „Сільмаші” найстаршим керівником залишається Олег Кобельник, якого зняли з посали керуючого санацією, а призначили просто керівником підприємства.

„ми не погоджуємось з тим, що Кобельник і надалі залишається керівником на заводі, тому у середу ми будемо збирати трудовий колектив та піднімати питання про зняття пана Кобельника і з керівника заводу”, – сказав пан Онищак.

На даний момент, трудовий колектив вже висловив недовіру головному бухгалтеру „Сільмашу” та виконавчому директору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *