ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчука теж обурила "руйнація площі Ринок"

|

Народний депутат України повністю підтримує позицію Громадського форуму Львова „щодо неподобства, ініційованого чиновниками на площі Ринок у Львові”. Про це говориться у заяві, надісланій на адресу „Львівського порталу”.

„Реконструкцією площі Ринок пан Сірик називає не що інше, як руйнацію. Для львів’ян – це очевидний і доконаний факт. Невже посадовці з Ратуші забули, що будь-які будівельні роботи у нашому місті заборонено вести без проектної документації, опрацьованої фахівцями, а поза тим – цілої низки погоджень з відповідними службами. Не кажу вже про територію історичного заповідника.

Складається враження, що археологів сюди покликали в останню чергу. Не для проведення наукових пошуків, а щоб заспокоїти громадську опінію. Тобто як пожежників, що мають загасити полум’я” – стверджується у заяві Петра Писарчука.

„В.о. міського голови твердить ніби археологічній експедиції і працівникам «Укрпроектреставрації» не заважають екскаватори, що переносять грунт і каміння над головами людей. Досить дивна, а як відверто – незаконна позиція посадових осіб, які порушують елементарні правила безпеки, хоча за своїми службовими обов’язками вони і повинні неухильно вимагати їх дотримання. Кажу це зі знанням справи, як людина, що здобула неабиякий досвід. У часи будівництва «Південного» мені довелося впритул мати справу з наглядовими інспекціями, депутатськими комісіями, великими і дрібними начальниками з міськради. Вони навчили мене виконувати чинні вимоги та інструкції щодо будівництва. На жаль, самі вони не завжди дотримуються того, чого вимагають від інших. Так звана «реставрація» площі Ринок ще раз засвічує це” – сказано у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *