ОСТАННІ НОВИНИ

Максимов запевняє, що вбивство Сенчука таки буде розкрито

|

Вбивство екс-губернатора Львівщини Степана Сенчука буде розкрито і ми маємо, як вже заявляв, достатньо оперативних напрацювань, щоб бути в цьому упевненими»,—прокоментував кореспонденту Західної інформаційної корпорації заяву колишнього заступника начальника УКР УМВС України у Львівській області Андрія Кулинича, зроблену ним під час сьогоднішньої прес-конференції про те, що вбивство Степана Сенчука не буде розкрито ні до кінця квітня, ні «в наступному місяці», начальник управління МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Віталій Максимов.

«Не буду коментувати етичну сторону сьогоднішньої заяви офіцера міліції, колишнього 1-го заступника начальника управління карного розшуку обласної міліції Андрія Кулинича. Хочу наголосити, що цю заяву зробила людина, яка працювала по справі вбивства Степана Сенчука лише перші чотири місяці, на першопочатковому етапі слідства, коли проводилося опитування. Вже більше як останні три з половиною місяці пан Кулинич не приймав взагалі ніякої участі в розслідуванні цієї справи»,—зазначив В.Максимов.

Керівник міліції Львівщини акцентував на тому, що по розкриттю вбивства Степана Сенчука працює потужна слідчо-оперативна група, яка складається, зокрема, з представників Генеральної прокуратури України, ГУБОЗ МВС України та ДКР МВС України.

«На розкриття цього резонансного злочину працює потужна група, але про всі деталі слідства та напрацювання щодо осіб, причетних до скоєння цього вбивства, поінформовані лише кілька осіб з метою унеможливлення витоку інформації. Така заява Андрія Кулинича, якою він дав оцінку щодо розкриття цього злочину, лише зайвий раз засвідчила його професійний рівень як офіцера міліції і працівника карного розшуку. На мою думку, взагалі некоректно давати оцінку тим подіям, до яких людина не має стосунку»,—акцентував Віталій Максимов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *