ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум збере львів`ян за круглим столом

|

Громадський форум Львова започаткує діалог різних середовищ та груп інтересів львів’ян шляхом проведення серії круглих столів, матеріали яких будуть використані для визначення проблем та перспектив міської політики. Про це йдеться в інформаційному повідомленні Громадського форуму.

Метою серії круглих столів є вироблення різними групами інтересів спільного бачення майбутнього Львова, незалежний аналіз та публічне обговорення існуючих проблем міської політики та їх причин і вироблення узгодженого бачення шляхів їх вирішення та конкретних заходів. Результатом має стати структуроване поле львівської міської політики, набір основних протиріч та пропозицій.

За матеріалами круглих столів буде підготовлена аналітично-популярна книга «Львів – європейське місто. Шляхи розвитку». Метою підготовки такої книги є розширення поля обговорення міської політики та переведення конфліктів особистостей та політичних груп у форми завдань, обмежень та перспектив для міської політики. У книзі будуть визначені основні пріоритети та напрямки розвитку міста.

Підготовка книги стане першим кроком до розробки Плану дій (або стратегії) переходу від радянського до європейського способу управління містом та розробки прозорих та демократичних процедур управління.

Темами круглих столів їх ініціатори визначили наступні:

Як організувати громадськість для впливу на владу?

Як побудувати демократичне самоврядування у Львові?

Як примножити капітал міста?

Як підвищити якість життя в місті?

Як покращити охорону середовища в місті?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *