Навчальним господарствам вирішили надати фінансову підтримку із місцевого бюджету

|

Вчора у Камянка-Бузькому Вищому професійному училищі №71 відбулась нарада з питань перспективи підготовки робітничих кадрів для сільського господарства у професійно-технічних закладах області, під час якої були намічені конкретні заходи з підготовки робітничих кадрів для сільськогосподарських підприємств області. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак у нараді взяли участь заступник голови ЛОДА Іван Стефанишин, начальник ГУ освіти та науки ОДА Павло Хобзей, начальник ГУ агропромислового розвитку ОДА Михайло Кожушко та інші фахівці. В ході обговорень учасники наради вирішили надати фінансову підтримку за рахунок місцевого бюджету професійним навчальним закладам та їх навчальним господарствам. Окрім того, передбачили придбання для них на пільгових умовах сільськогосподарської техніки вітчизняного виробництва.

Учасники наради також вирішили організувати на базі трьох навчальних закладів навчально–практичні центри з практичної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців для АПК області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *