ОСТАННІ НОВИНИ

На “Шуварі” відбудеться ярмарок з продажу м’яса

|

Аби частково виправити ситуацію із необгрунтованим завищенням цін на м’ясо перед Великодніми святами в підприємствах торгівлі, 13 та 14 квітня централізовано на ринку “Шувар” проходитиме ярмарок з продажу м’яса самими виробниками, про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Заступник голови ЛОДА Іван Стефанишин провів засідання комісії з питань цін на молоко та м’ясо, де повідомив, що днями проведе нараду з керівниками львівських супермаркетів та ринків, аби якось запобігти необгрунтованому подорожчанню м`ясопродуктів. На ярмарку в’їзд та місце для продажу надаватиметься продавцям безкоштовно.

За результатами наради було підготовлене розпорядження, де зокрема до підприємців молочної та м ясної галузі довели рекомендовані ціни на закупівлю продукції. Отже, 1 літр молока приватного господарства коштує 90 коп., агроформування – 1,10 коп. 1кг. яловичини – 7 грн., 1 кг. свинини – 10 грн. Не зважаючи на те, що ціни є лише рекомендованими, заступник голови облдержадміністрації пообіцяв, що через місяць виконання проконтролюється та щодо порушників будуть вжиті дії СЕС та ветеринарною службою. Нагадаємо, що дані інспектуючі служби мають у своїх повноваженнях можливість навіть закрити підприємства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *