ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці, обвинувачені Максимовим, розкажуть всю правду про нього

|

В понеділок, 10 квітня, співробітники міліції, яких начальник УМВС України у Львівській області Віталій Максимов звинуватив у „кришуванні” відстійника крадених машин у Дублянах, проведуть прес-конференцію. Про це повідомили організатори.

Під час прес-конференції правоохоронці мають намір оприлюднити інформацію про зловживання службовим становищем генерал-майором Віталієм Максимовим.

Нагадаємо, що вчора начальник УМВС України у Львівській області генерал-майор міліції Віталій Максимов заявив, що заступник начальника карного розшуку УМВС України у Львівській області, заступник начальника ЛМУ УМВС України у Львівській області та керівник карного розшуку ЛМУ УМВС України у Львівській області «кришували» відстійник крадених авто у Дублянах.

Напередодні у Дублянах Жовківського району на складських територіях правоохоронці викрили великий «відстійник» крадених автомашин. Злодії викрадали автомобілі «Део», а далі розбирали їх, перефарбовували та перебивали на них номери. Під час затримання у боксах було виявлено понад 10 розібраних автомобілів. Повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *