ОСТАННІ НОВИНИ

Під стінами ЛОДА похорони без жалоби

|

В ці хвилини під стінами Львівської ОДА розпочинається акція „Похорони чесних виборів”, яку організували усі політичні партії, які стоять на “помаранчевому майдані” під ОДА протестуючи проти фальсифікації виборів. Зокрема біля ЛОДА на біле полотно виставлена труна, яку з почестями провезуть через центральну частину міста до Львівської міської ради.

Як повідомив кореспондент “Львівського порталу” з місця події,на початку акції із приміщення ЛОДА вийшов її голова Петро Олійник та, не спілкуючись із учасниками акції, сів поспіхом у авто й поїхав.

За словами секретаря Львівського обласного комітету СПУ, кандидата в депутати до Львівської обласної ради Сергія Гончарука, труну провезуть саме до міськради, оскільки там сьогодні Львівська міська ТВК проводитиме засідання, а акція можливо востаннє нагадає членам комісії профальсифікацію виборів.

„Для початку ми вимагаємо перерахунку на одній дільниці, стосовно якої у нас є підозри, а вже якщо на ній будуть знайдені неточності, то це буде серйозною підставою для того, аби перерахувати бюлетені на всіх дільницях”, – сказав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *