ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА вважає, що її хочуть скомпроментувати

|

Львівська обласна держадміністрація нарешті помітила пікети, організовані під її стінами. Прес-служба ЛОДА розповсюдила заяву, у якій дається оцінка діям пікетуючих. Текст заяви подаємо повністю:

“Під стінами облдержадміністрації не припиняється акція, організована учасниками так званої Координаційної ради політичних партій Львівщини, до складу якої увійшли ті політичні сили, яким виборці області відмовили у праві представляти свої інтереси в місцевих радах або ж суттєво обмежили число їхніх депутатів шляхом голосування.

Минулого тижня аутсайдери виборчої кампанії голосно завили про свою незгоду із попередніми результатами виборів до місцевих рад. Вони звинувачують керівництво облдержадміністрації в організації масових фальсифікацій, а відтак вимагають перерахунку голосів. Наміри організаторів акції протесту цілком очевидні – скомпрометувати владу, змусивши її якщо не до протизаконного втручання у роботу виборчих комісій, то хоч би до безпредметних дискусій щодо ще офіційно не оприлюднених результатів голосування на виборах до Верховної та місцевих рад.

Львівська обласна державна адміністрація ще раз зазначає, що усі спірні питання учасники виборчого процесу повинні вирішувати виключно в рамках чинного законодавства України, апелюючи до виборчих комісій усіх рівнів та судів.

Водночас влада області переконана: будь-які спроби порушити під час підрахунку голосів закон не залишаться поза увагою правоохоронних органів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *