ОСТАННІ НОВИНИ

На Сколівщині розлилося 500 літрів нафти

|

Витік нафти було виявлено увечері 31березня неподалік села Межиброди Сколівського району, повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

Довжина розливу нафти– 40 м., ширина – від 30 см. до 1,5 м.).За попередньою оцінкою, на поверхні ґрунту розтеклось близько 500 літрів нафти. Нафтова пляма шириною від 30 см до 1,5 метра розтягнулася на 40 метрів. На відстані 20 метрів від розлитої нафти протікає безіменний потік, в якому надзвичайники виявили маслянисті плями.На відстані 2 км від місця події потічок впадає в ріку Стрий.

З метою недопущення попадання нафти в ріку Стрий працівниками Сколівського РВ ГУ МНС України в Львівській області на безіменному потоці встановлено 4 гідрозатвори.

1 квітня працівники НГВУ «Бориславнафтогаз» зняли верхній шар грунту над місцем розтікання нафти. Після зняття верхнього шару було виявлено металеву ємкість (орієнтовно 20 м3) з нафтою. Проведено відкачування нафти з ємкості. Розкопано та за допомогою крана піднято ємкість на землю. З гідрозатворів зібрано 50 л нафтоводяної суміші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *