ОСТАННІ НОВИНИ

Вибори у Трускавці можуть визнати недійсними

|

31 березня Трускавецьке представництво Громадянської мережі «ОПОРА» пікетувало міську раду у зв’язку із фальсифікацією місцевих виборів.

Результати виборчих перегонів в Трускавці здивували багатьох. Зокрема партії (Відродження, ХДС, Третя сила) у яких до останнього часу не було популярності в регіоні, несподівано отримали досить пристойні результати – від них пройшло до міської ради по 2 – 5 депутатів.

Також зафіксовано що, чинний мер Трускавця Лев Грицак в день виборів двічі вривався до ДВК №148 після 22.00 і втручався у перерахунок голосів. ТВК, посилаючись на скарги суб ’ єктів виборчого процесу, прийняв рішення про перерахунок голосів по виборах до міської ради і по виборах міського голови. Міський голова Лев Грицак подав до суду позовну заяву про превищення службових повноважень ТВК. Суд прийняв рішення не задовільняти даний позов. Після цього міський голова подав апеляцію.

Остаточне рішення суду з приводу перерахунку голосів стане відомимувівторок, 4 квітня,повідомляє прес-центр ЛП ГМ «ОПОРА».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *