ОСТАННІ НОВИНИ

Остаточних результатів виборів до міської ради ще немає

|

Остаточних результатів виборів до міської ради Львова ще не має. Як повідомив під час прес-конференції голова міської виборчої комісії Олег Щербаков, це пов’язано із тим, що до комісії надійшли скарги від учасників виборів і є кілька проблемних дільниць, де поки не можуть встановити результат.

За словами О.Щербакова, засідання комісії з цього приводу відкладено на завтра. Під час цього засідання можуть бути прийняті різні рішення – від перерахунку голосів до визнання вмиборів такими, що не відбулися і від цього залежатиме остаточний результат. Відтак реально про остаточні результати голосування стане відомо в понеділок.

Водночас О.Щербаков повідомив, що для більшості партій та блоків результати відрізнятимуться хіба відсотками. Усі раніше названі прохідні партії такими й залишаються окрім Партії регіонів, яка балансує на межі – зараз її результат становить 2,98-99% і все залежатиме від голосів на проблемних дільницях. Натомість Блок Писарчука став майже непрохідним, бо його результат зменшився до 2,7%.

Так само поки міська комісія не передає даних по результатах виборів до обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *