ОСТАННІ НОВИНИ

Кандидат в депутати вимагає визнати вибори до селищної ради Брюхович недійсними

|

Сьогодні у Шевченківському районному суді проходить судове засідання за позовом кандидата у депутати селищної ради смт. Брюховичі від блоку Костенка-Плюща Романа Свидницького до ДВК №162 ТВО №113 та ТВК смт. Брюховичі. Вимоги кандидата – визнати недійсними вибори по округу №15 та вибори до селищної ради Брюхович.Він стверджує, що під час виборчого процесу було зафіксовано низку серйозних порушень.

Роман Свидницький назвав дії ДВК № 162 непрофесійними та некомпетентними, але кандидат у депутати відмовився коментувати, які саме дії ДВК є некомпетентними і не відповів на запитання журналістів, чи він має претензії до підрахунку голосів членами ДВК.

Додамо, що Р. Свидницький набрав лише 6 голосів на виборах.

Голова ДВК № 162 Валентин Шмегельський зазначив, що порушення, які було зафіксовано, не могли вплинути на вибори і стосувалися лише організаційних моментів.

«Зауважу, що під час виборів ДВК прийняло рішення, згідно з яким спостерігача від блоку Костенка-Плюща – Богдана Свидницького, який є братом кандидата, мав покинути дільницю. Він заважав роботі комісії. Спостерігач сам погодився із цим рішенням», – розповів голова ДВК №162, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *