ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть місячник з впорядкування спортмайданчиків

|

З 1 до 30 квітня у Львові відбуватиметься місячник з впорядкування спортивних майданчиків. Як повідомила прес-служба ЛОДА, захід проводитиметься з метою покращення умов для занять оздоровчою фізкультурою та масовим спортом різних вікових груп населення, а також з метою активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування спортивних споруд.

Під час проведення місячника планують впорядкувати 435 спортмайданчиків (у тому числі і в містах обласного значення – 42), що складає 21,1% від загальної їх кількості. При цьому буде затрачено близько 192,2 тисяч гривень бюджетних та позабюджетних коштів. У благоустрої візьмуть участь понад 3 800 осіб населення Львівщини.

За підсумками місячника буде визначено шість переможців серед регіонів та 29 переможців від кожного міста і району.Найактивніші учасники місячника нагороджуються спеціальними пам`ятними медалями Всеукраїнського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».

Місячник з впорядкування спортмайданчиків проводиться третій рік поспіль з ініціативи Мінсім`ямолодьспорту та Всеукраїнського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» в Україні. За два роки в межах місячника в області проведено ремонт, фарбування, озеленення та благоустрій 649 спортивних майданчиків, що складає 32,5% від загальної їх кількості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *