ОСТАННІ НОВИНИ

Порайко подав до суду на ТВК і Садового

|

Сьогодні кандидат на посаду міського голови Львова подав до міського суду Галицького району м. Львова позовну заяву на кандидата Андрія Садового та Львівську міську ТВК, в якій вимагає від останньої скасувати реєстрацію Садового як кандидата на посаду міського голови Львова за підкуп виборців, а також звинувачує ТВК у бездіяльності.

Про це Микола Порайко особисто повідомив „Прес-Тайм”.

„Сьогодні подав одну позовну заяву, в якій є два відповідачі: Садовий та ТВК”, — сказав Порайко.

Микола Порайко розповів, що Садовий під час виборчої кампанії роздавав агітаційні матеріали в блоці: довідник „Самопомочі”, агітка, календар та газета, який повинен мати відповідну вартість.

„Він, Садовий, це роздавав величезними тиражами. Я вважаю , що ця продукція має вартість. А враховуючи її великий наклад, це можна вважати підкупом виборців, бо закон про місцеві вибори забороняє будь-яку товарну продукцію безоплатно передавати виборцям. За моїми підрахунками вартість цього пакету перевищує 2 млн. грн., тобто виборчий фонд”, — сказав Порайко.

Микола Порайко також повідомив, що він вже звертав увагу ТВК на діяльність „Самопомочі” і роздачу ними агітаційної продукції, остання ж не перевірила цього.

„Закон забороняє використовувати структуру, в якій ти працюєш, для надання юридичних та інших видів послуг виборців”, — вважає Порайко.

Як повідомляло агентство, Андрій Садовий повідомив ТВК, що з грудня 2005 року працює лідером ГО „Самопоміч”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *