ОСТАННІ НОВИНИ

Кужелюк не поспішає оголошувати війну Садовому

|

Український народний блок Костенка і Плюща налаштований на співпрацю з Андрієм Садовим, якщо він переможе на виборах міського голови Львова.

Про це „Прес-Тайм” повідомив №1 у списку кандидатів в депутати до Львівської міськради від блоку Костенка-Плюща Юрій Кужелюк.

„Не можна бути в опозиції зразу після того, як тебе ще не встигли обрати. Ми б хотіли щоб ця каденція була значно краща і щоб під час неї не було таких зіткнень як минулої каденції. Нічого доброго від цього ні для міста, ні для львів’ян не було”, — зазначив він.

„Кожен йшов зі своєю програмою: міський голова зі своєю, кожна політична сила має свої погляди, і це треба об’єднати, щоб ішло на користь всім. Щоб не було так як під час минулої каденції: я сказав і всі мають робити так, як я сказав”, — зазначив Кужелюк.

Юрій Кужелюк наразі відкидає можливість дострокового припинення повноважень майбутнього міського голови Львова.

„Пан Кендзьор (голова ЛКО НРУ) хоче, щоб ми усунули мера і щоб черговий раз балотувався Куйбіда… Це думка одної політичної сили, я не думаю, що вона є переважаючою. Це є в процесі життя. Ніколи не потрібно жоден процес починати з оголошення війни”, ― зазначив він.

Юрій Кужелюк вважає, що перехід свого часу Андрій Садового з УНП в НСНУ не буде каменем спотикання для співпраці з ним.

„Ні ми не виганяли пана Садового, ні він не влаштовував скандалів. Коли формувався НСНУ, з багатьох партій пішли туди. Я не буду зараз говорити про перспективи НСНУ, це тема окремої розмови. Але кожна людина в своєму виборі є вільна і якщо ми почнемо один одному щось пригадувати, то ми далеко не дійдемо”, ― зазначив він.

За останніми даними ТВК, Андрій Садовий набрав понад 40% голосів львів’ян і випереджає найближчого конкурента Василя Куйбіду на 12% голосів, повідомляє Вголос.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *