ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА всупереч заяві Таліпова про фальсифікацію виборів зепевняє – вибори були прозорі

|

Сьогодні перший секретар Львівського обкому СПУ Євген Таліпов заявив регіональним ЗМІ про те, що, нібито, у львівській області „відбувається тотальна фальсифікація під час підрахунку голосів”. Однак ЛОДА заявляє – вибори на Львівщині відбулись. Відбулись прозоро та демократично. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівська обласна влада та, зокрема, облдержадміністрація доклали усіх можливих зусиль щоб виборці змогли повністю реалізувати своє конституційне право обирати та бути обраними. Про це свідчать спостерігачі за виборчим процесом, які перебували в області та не зафіксували ніяких суттєвих, тим більше тотальних порушень. Про це свідчить і нормальна робота виборчих комісій усіх рівнів, які складаються із представників багатьох політичних сил регіону. Є в цих комісіях й представники соціалістів.

Згідно чинного законодавства ЛОДА надавала матеріально-технічну та організаційну допомогу виборчим комісіям, на цьому участь виконавчої влади у виборчому процесі обмежується.

Подібні голослівні заяви не роблять честі місцевим політикам, які не змогли отримати підтримки виборців Львівщини. У повідомленні ЛОДа також зазначено, що „товаришу Таліпову простіше звинувачувати обласну владу та її керівництво в „приватизації” виборів на Львівщині, аніж визнати свою поразку”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *