ОСТАННІ НОВИНИ

Партія регіонів співпрацюватиме у місцевих радах із усіма крім „Свободи”

|

Представники Партії регіонів, які потраплять до Львівської обласної та міської рад, готуються до співпраці з усіма політичними силами окрім ВО „Свобода”. Про це повідомляє прес-служба ЛОВШ Партії регіонів з посиланням на керівника штабу Олексія Радзієвського.

„Ми готуємось до співпраці з усіма партійними структурами, які потраплять до обласної та міської рад. Однак головною умовою співпраці є домінування інтересів громади і регіону, а не власних амбіцій. Єдине, що слід додати, за жодних обставин ми не будемо співпрацювати з такими ультрарадикалами як “Свобода” та їй подібним. Звичайно, формат співпраці в обласній та міській радах відрізнятиметься від того формату, який буде на загальнодержавному рівні”, ― сказав Радзієвський.

Олексій Радзієвський також наголосив, що Львівщині, як і іншим західним областям, притаманна певна ментальна специфіка. Тому, на його думку, тут потрібен дещо особливий підхід та відмінні від тих, що в інших регіонах, методи роботи.

„Той факт, що ми випередили комуністів, соціалістів, блок Литвина, свідчить, що ідеї нашої партії знайшли розуміння у мешканців області. Це, безумовно, тішить. І ми готові й далі розвивати цей здобуток, ― додав він.

За даними ТВК, Партія регіонів набрала понад 3% на виборах до обласної і міської рад. Повідомляє сайт „Вголос” із посиланням на Прес тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *