Сірик очолив робочу групу, яка стежитиме за виборами 26 березня

|

Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик підписав розпорядження про утворення міської робочої групи для забезпечення проведення виборів у Львові. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

До складу робочої групи, окрім З.Сірика увійшли: В.Кравців, перший заступник міського голови, Ю.Юрченко керуючий справами виконкому, Б.Саміло завідувач організаційного відділу а також І.Романів заступник міського голови з питань гуманітарної політики, В.Янів заступник міського голови з питань промисловості та підприємництва, І.Онисковець, в.о. заступника міського голови з питань інженерного господарства, начальник управління інженерного господарства, І.Базарник, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства.

До складу групи також увійшли голови районних адміністрацій міста та начальник управління муніципальної дружини Я.Війтович.

В.о. міського голови також доручив н ачальнику організаційно-інформаційного управління забезпечити чергування службових автомобілів з 6 години 26 березня до 9 години 27 березня.

Начальнику юридичного управління доручено забезпечити надання правової допомоги виконавчим органам та службам міста у день голосування.

ЛМУ УМВСУ у Львівській області, управлінню муніципальної дружини доручено забезпечити охорону виборчих дільниць та бюлетенів згідно з чинним законодавством.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *