ОСТАННІ НОВИНИ

Юристи цікавляться законністю поділу потерпілих на Скнилові на „зворотніх” та „незворотніх”

|

Кандидат на посаду міського голови Львова, юрист Світлана Куспись та інші юристи цікавляться законністю поділу потерпілих на Скнилові із важкими тілесними ушкодженнями на „зворотні” та „незворотні”. Зокрема пані Куспись сьогодні під час прес-конференції повідомила, що коли почне займатися справою потерпілих, то в першу чергу цікавитиметься згідно якого законодавчого акту 18 важкохворих поділили на такі категорії, оскільки, на її думку, таких немає.

Потерпілі у скнилівській трагедії Юлія Кульбій та Тетяна Юдіна прикро обурені щодо розподілу коштів згідно поділу постраждалих на „зворотні” та „незворотні”, оскільки першій категорії фінансова допомога виділялась у розмірі 29 тисяч гривень, а другій – 61.

За словами пані Юдіної, її чоловік отримав забій головного мозку і зараз він перебуває у важкому стані. Кожного місяця їй на ліки потрібно близько 150 гривень, а його віднесли до категорії „зворотніх”, тоді як іншіому потерпілому, за її словами, за синець на лівій сідниці дали 28 тисяч 950 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *