ОСТАННІ НОВИНИ

Куспись пообіцяла безкоштовну юридичну допомогу потерпілим на Скнилові

|

Кандидат на посаду міського голови Львова, адвокат Світлана Куспись запропонувала потерпілим у Снилові безкоштовну юридичну допомогу, проет після виборів, аби до них не розцінювали це як передвиборчу агітацію, пр це вона заявила сьогодні під час прес-конференції.

„За дві доби влада зміниться і потерпілі у Скнилівській катастрофі, які сьогодні є ошуканими щодо виплат моральних і матеріальних компенсацій, взагалі не знатимуть, до кого звертатись, – сказала пані Куспись. – Наша юридична контора готова цим людям допомогти, але лише після 27 березня – аби це не розцінили як підкуп виборців”.

А основною проблемо, з якою стикнулись потерпілі нині стало те, що вони не знають до кого звертатись за інформацією щодо виплат, оскільки у банку „Аваль” є відкритий єдиний рахунок для усіх потерпілих, де лежать гроші людей, а вони про це навіть не знають. Зокрема, одна із потерпілих Юлія Кульбій зазначила, що лише зараз через чотири роки вона дізналася, що їй нарахована допомога і лише зараз вона зняла ці кошти зі свого рахунку.

Інша ситуація із коштами, які виділила Львівська міська рада, за словами потерпілих досі у міськраді немає людини, яка до якої люди могли б звернутися, а відтак питання кількості цих коштів та де їх можна отримати для потерпілих невідоме.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *