ОСТАННІ НОВИНИ

Потерпілі у скнилівській трагедії вимагатимуть у Козака звіту про благодійні кошти

|

У голови громадської організації “Скнилівська трагедія” Стефана Козака потерпілі на Скнилові вимагатимуть звітування про розподіл коштів, які надходили від благодійних організцій, а таких більше 15 мільйонів гривень, про це сьогодні під час прес-конференції повідомила дружина потерпілого на Скнилові Тетяна Юдіна.

За її словами, Стефан Козак на вимогу повідомити потерпілих відповідає, що не уповноважений цього робити. Пані Юдіна також обурена з того приводу, що інформація про ррозподіл залишилась конфіденційною: „Чому ми потерпілі на Скнилові не маємо права знати про розподіл коштів?”. Вона також продемонструвала журналістам список усіх потерпілих, який потрапив в її руки не офіційним шляхом, де навпроти кожного прізвища потерпілого вказана сума грошей, які він отримав. Однак, як згодом вдалось з ’ ясувати при зустрічі із юристом, теж потерпілою Юлією Кульбій, кошти, що були написані навпроти її прізвища потерпіла ніколи не отримувала.

Основне, що обурило пані Юдіну остаточно так це те, що Стефан Козак йтиме до Львівської міської ради від політичнлї сили „ЕКО+25%” під 12 номером. У списку він зазначений як голова громадської організації “Скнилівська трагедія”, хоча насправді таким не являється, оскільки згідно закону, голови громадських організацій обираються на загальних зборах терміном на два роки, а такі вже давно не проводились.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *