ОСТАННІ НОВИНИ

Медіа-холдинг «Прес-Тайм» судитиметься з Димінським

|

Медіа-холдинг «Прес-Тайм» заявляє, що народний депутат Петро Димінський свідомо поширює неправдиву інформацію про рейтинг видання «Аргумент-ВЛАДА» «ТОП-100. Найвпливовіші особистості Львова». Текст заяви з цього приводу, подаємо без змін.

„У четвер, 23 березня, прес-служба Львівської обласної організації «Еко+25%» оприлюднила інтерв’ю з народним депутатом Петром Димінським (з 15.05.2002 по 26.11.2002 – член фракції «Наша Україна», з 26.11.2002 по 22.05.2003 – позафракційний, з 22.05.2003 по 14.05.2004 – член фракції «Регіони України», з 14.05.2004 і донині – позафракційний), у якому він звинуватив видавців «ТОП-100. Найвпливовіші особистості Львова» у замовному характері публікацій в журналі. Подаємо витяг з інтерв’ю: «Переконаний, що… цей журнал видавався на замовлення певних осіб. Особисто я переконаний, що замовниками є Петро Олійник і Андрій Садовий».

Медіа-холдинг «Прес-Тайм» категорично спростовує повідомлення п. Димінського. Також стверджуємо, що слова народного депутата не мають жодного підтвердження і є безпідставними. Голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник та керівник ГО «Самопоміч» Андрій Садовий не мають жодного відношення до видання «ТОП-100. Найвпливовіші особистості Львова».

Медіа-холдинг «Прес-Тайм» як видавець рейтингу «ТОП-100. Найвпливовіші особистості Львова» офіційно вимагає від п. Димінського найближчим часом і терміново надати підтвердження своїм звинуваченням, які дозволили йому зробити припущення про замовний характер видання.

Якщо такі факти не будуть надані, то Медіа холдинг «Прес-Тайм» звернеться до суду з позовом проти Петра Димінського щодо його наклепницьких висловлювань, які завкладають шкоди іміджу Медіа холдингу «Прес-Тайм».

Ми подивовані позицією народного депутата Петра Димінського, який зауважує інших осіб, які опинилися нижче у рейтингу, ніж він сам, і впритул не помічає свого високого другого місця. Можемо лишень здогадуватися наскільки ж великими є амбіції людини, яку не задовольняє друге місце і яка вважає, що за впливом у Львівській області перевершує голову облдержадміністрації.

Водночас, Медіа холдинг «Прес-Тайм» висловлює занепокоєння агресивними випадами у бік видань «Аргумент-ГАЗЕТА» і «Аргумент-ВЛАДА», які почастішали напередодні виборів. Нагадаємо, що 16 березня був скоєний напад і побиття журналіста «Аргумент-ГАЗЕТИ» Зоряни Іленко, сьогодні було оприлюднене повідомлення Петра Димінського про замовний характер видання «Аргумент ВЛАДА» «ТОП-100. Найвпливовіші особистості Львова».

Довідка: «Аргумент ВЛАДА» входить у всеукраїнський Медіа-холдинг «Прес-Тайм». Видання засноване у травні 2005 року. Розповсюджується у Львівській, Івано-Франківський, Рівненській, Волинській, Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій і Закарпатській областях. Наклад ВЛАДИ становить 65 тис. примірників.

9 березня 2006 року у Львові відбулася презентація журналу «ТОП-100. Найвпливовіші особистості Львова». Видання вийшло друком на 72 сторінках, де згідно рейтингу розташувалися 100 визначних особистостей Львова та області. ТОП-100 був підготовлений політичним тижневиком «Аргумент ВЛАДА» за підтримки всеукраїнського Медіа-холдингу «Прес-Тайм».

У підготовці рейтингу «ТОП-100. Найвпливовіші особистості Львова» брали участь відомі львівські політологи, економісти, культурологи, науковці, громадські діячі, журналісти та експерти в інших сферах суспільно-політичного та економічного життя регіону.

До першої «десятки» рейтингу увійшли голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, почесний президент ФК «Карпати» і бізнесмен Петро Димінський, міністр Кабінету міністрів України Богдан Буца, кардинал Любомир Гузар, бізнесмен і громадський діяч Андрій Садовий, голова Львівської обласної ради Михайло Сендак, ректор Львівського національного університету імені Івана Франка Іван Вакарчук, перший заступник голови ОДА Мирослав Сеник, дисидент і громадський діяч Юрій Шухевич”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *