Депутати відбули останнє сесійне засідання

|

Сьогодні відбулося останнє засідання сесії Львівської міської ради четвертого демократичного скликання. На робоче місце депутатський корпус з’явився практично у повному складі, бракувало лишень екс-міського голови Львова Любомира Буняка. А відтак пам’ятне фото міські обранці зробили з в.о. міського голови секретарем ради Зеновієм Сіриком.

Привітати депутатів із завершенням каденції до міської ради прийшов голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, який сказав, що завжди пам’ятатиме, що місто Львів першим висловило свою підтримку Вікторові Ющенку як народному Президенту. „Дякую за спільну роботу, я завжди пам’ятатиму ваше плече, коли я був начальником штабу Ющенка”, – сказав керівник області.

У завершальній промові Зеновій Сірик нагадав депутатам, що упродовж каденції вони провели 104 засідання та прийняли 1649 ухвал. „Ми прийняли більше ухвал, ніж попередні три каденції. Думаю, ми увійдемо в історію як найконструктивніша каденція”, – сказав він. Зеновій Сірик також побажав усім перемоги навиборах та знову зустрітися всесійній залі міської ради.

Найактивніших депутатів за внесок у розвиток місцевого самоврядування Сірик відзначив подарунками – наручними годинниками. Загалом увесь депутатський корпус отримав пакуночки, у яких були футболки, ручки, горнятка та диск з піснями помаранчевого Майдану.

На кінець депутат Тетяна Крушельницька вирішила від імені всього депутатського корпусу поцілувати Зеновія Сірика та у такий спосіб подякувати йому за те, що він зумів дати собі раду у керуванні містом.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *