ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет громадського контролю попереджає про фальсифікацію виборів мера Львова

|

Комітет громадського контролю сьогодні розіслав на адресу деяких ЗМІ повідомлення про можливу фальсифікацію виборів міського голови Львова. Текст повідомлення подаємо повністю:

“Увага! Увага! Увага!

Всім виборчим штабам!!!

Небезпека фальсифікації виборів!!!

Повідомляємо Вас, що 21 березня 2006 року в штабі кандидата на посаду міського голови Андрія Садового на пр.Шевченка, 28 відбулася нарада. У ній взяло участь 35 осіб. «Нараду» проводила Федоришин Наталя. У своєму виступі вона навчала присутніх методів фальсифікації виборів.

Вона повідомила, що на виборчих дільницях учасники наради будуть в ролі спостерігачів. Їхнє завдання – знищувати бюлетні в урнах, а також вкидати принесені з собою бюлетні. Наталя Федоришин наголосила, що про кожен свій крок спостерігачі повинні їй повідомляти за допомогою sms повідомлень.

Обов’язково потрібно повідомити про початок підрахунку голосів, а також вказати час, коли на дільницях буде вимкнуто електроенергію, чи відбудеться інша надзвичайна подія.

Пані Федоришин запевнила, що є домовленість про те, що всім учасникам цієї акції гарантується повна безпека. А ще нагадала, що оригінали протоколів вони повинні доставити в штаб Садового, а не в Львівську міську територіальну виборчу комісію. У ТВК вони будуть передані після корегування результатів у штабі Садового

І наостанок, пані Федоришин надала кожному учаснику наради електронний диск з піснею, яка прославляє Садового і принижує честь і гідність іншого кандидата.

Комітет громадського контролю”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *