ОСТАННІ НОВИНИ

Троє невідомих намагалися викрасти агітки зі штабу блоку Костенка і Плюща

|

Троє невідомих молодих людей сьогодні між 16 і 17 годинами намагалися викрасти агітаційну продукцію з обласного штабу Українського народного блоку Костенка і Плюща. Про це „Львівський портал” повідомив керівник обласного штабу УНБ Мирослав Солдат.

Двоє працівників штабу, які спускалися з четвертого поверху, де розташований виборчий штаб, помітили, як двоє молодиків пакують листівки в рюкзак. Побачивши працівників штабу, вони кинули ранець і агітки у болото та почали утікати. Один з викрадачів утік, а двох вдалося затримати та передати в руки правоохоронців, які приїхали за викликом. Зараз правоохоронці Личаківського райвідділу міліції проводять слідчі дії.

Як повідомив Мирослав Солдат, агітаційну продукцію в штаб доставили близько 11 години і вона була поскладана в середині приміщення на сходах. До моменту викрадення нерозібраними ще залишалося 7-8 тисяч примірників агітаційної продукції.

За інформацією Мирослава Солдата, який був присутній при затриманні викрадачів, молодики відмовилися називати свої імена та видати замовників.

Керівник обласного штабу УНБ Костенка і Плюща завдані збитки оцінив у тисячу гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *