ОСТАННІ НОВИНИ

Нашоукраїнець Олег Саврук остаточно спростував своє членство у групі „Разом”

|

Депутат та кандидат до Львівської міської ради від блоку „Наша Україна” Олег Саврук сьогодні під час прес-конференції остаточно спростував своє членство у 2004 році у групі „Разом”. Зокрема він зазначив, що його прізвище, у зачитаній Анатолієм Романюком заяві 26 лютого 2004 року, було внесене без його відома і підпису.

Однак голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех відкинув усі попередні звинувачення на адресу Форуму щодо неточності інформації про перехід пана Саврука із НСНУ до „Разом”, оскільки, досліджуючи списки, він оперував офіційними заявами, а серед таких не було про вихід пана Саврука із цієї групи.

В свою чергу пан Саврук повідомив, що на момент оголошення заяви в стінах міськради його у місті не було, а коли він приїхав і зустрівся із депутатом Анатолієм Романюком, який її оприлюднив, то почув,від нього: „Я думав, що ти будеш з нами”.

„Я не знаю, хто підставив мене, внісши в списки „Разом” моє прізвище, але я знаю, що його немає у списках „Нашої України”, – сказав Олег Саврук. Він також зазначив, що потрібно оперувати лише офіційними заявами, а такими можна назвати ті, які фіксує секретаріат Львівської міськради.

Як повідомлялось раніше, 13 березня Громадський форум Львова оприлюднив результати своїх досліджень списків політичних сил та блоків, де назвав серед прізвищ членів групи “Разом” та “Наш Львів” Олега Саврука.

Нагадаємо, що депутат Львівської міської ради Олег Савруквимагав публічного вибачення та спростування інформації, яку поширив Громадський форум Львова, про те, що О.Саврук свого часу був членом проесдеківської фракції “Наш Львів”, а тепер балотується до міської ради за списками “НУ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *