ОСТАННІ НОВИНИ

Смерть Федоришина настала від хвороб серця - офіційний висновок судмедекспертизи

|

Судово-медичне дослідження тіла померлого 17 березня Богдана Федоришина було проведено комісією в складі начальника Львівського обласного бюро судово-медичної експертизи В. Нартікова, начальника Львівського обласного патологоанатомічного бюро Б. Рібуна, завідувача відділом експертизи трупів ЛОБСМЕ В. Вечірко та міського судово–медичного експерта В. Сабадира, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Експертиза проводилася в присутності в присутності в. о. прокурора Галицького району м. Львова І. Сворень, слідчого прокуратури Галицького району Львова Р. Самрицького та прокурора-криміналіста С. Крикмівець.

Судово-медичною експертизою встановлено причини, що привели до смерті Богдана Федоришина:

гостра ішемія міокарда передньої стінки лівого шлуночка серця з переходом на міжшлуночкову перетинку верхньої третини лівого шлуночка в ділянці основи серця;

крупновогнищевий постінфарктний кардіосклероз передньо-верхівкової ділянки серця (нижньої третини); масивний постінфарктний кардіосклероз задньої стінки лівого шлуночка серця з переходом на міжшлуночкову перетинку від верхівки до основи серця з явищами гострої ішемії міокарда прилягаючих ділянок на грунті стенозуючого атеросклерозу (до 70%) вінцевих артерій, аорти; гіпертонічної хвороби (операція стентування лівої коронарної артерії в анамнезі).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *