ОСТАННІ НОВИНИ

Федоришин помер від серцевого нападу - остаточна версія міліції

|

Богдан Федоришин помер учора близько дев’ятої вечора на робочому місці, у „Грант-готелі”. Люди з його команди, зокрема Юрій Шведа, член блоку Богдана Федоришина „За Львів”, який йде до міської ради, не знає, що могло спровокувати серцевий напад. Мовляв, вчора був звичайний день, без надмірного напруження. Передвиборча кампанія кандидата у мери Богдана Федоришина йшла за планом. Юрій Шведа зазначає, що проблеми з серцем у Богдана Федоришина справді були, однак ще мають бути висновки експертизи.

„Тобто чітко, однозначно про це можна буде говорити коли буде заключення медекспертизи щодо можливого отруєння тощо”, – каже Юрій Шведа.

Народний депутат та почесний президент ФК „Карпати” Петро Димінський від будь-яких припущень та версій щодо смерті Богдана Федоришина відмовився.

„Для цього є правоохоронні органи. Будуть висновки судмедекспертизи. Тоді можна щось говорити”, – сказав він і додав, що Богдан Федоришин багатьом заважав.

„Ясна річ, що він багатьом був невигідний. Особливо Олійнику (Петро Олійник – голова Львівської ОДА – Обсерватор). Тому що плівки він опублікував, а Олійник досі на нього, зауважте, не подав до суду. Вже двох немає. Третій десь там незрозуміло де”, – каже Петро Димінський.

„Офіційно остаточну причину смерті Богдана Федоришина визначить судово-медична експертиза”, – повідомив керівник прес-служби обласної міліції Валерій Козлов. Разом з тим він зазначає, що версія правоохоронців – це серцевий напад.

„Підтверджую, то був серцевий напад. Все відбулося при свідках. Жодних питань у міліції до цієї події немає Він і раніше хворів на серце. То остаточна версія”, – сказав пан Козлов.

Обсерватор з посиланням на Львівську хвилю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *