ОСТАННІ НОВИНИ

Вкладники "Галицьких інвестицій" вимагають негайної виплати дивідендів

|

Вкладники ЗАТ „Галицькі інвестиції” вимагають від керівництва компанії негайної виплати дивідендів.

Про це заявив голова Товариства захисту прав вкладників у компанію „Галицькі інвестиції” Іван Коваль сьогодні під час мітингу на захисту прав вкладників.

Під час мітингу створено комітет, до якого ввійшли представники мітингуючих і, зокрема, сам Іван Коваль, який передасть вимоги вкладників до керівництва компанії.

„Ми вимагаємо негайно розпочати процедуру виплати дивідендів”, ― зазначив він.

Якщо „Галицькі інвестиції” відмовляться виплачувати дивіденди, то щойно створений комітет вимагатиме формування комісії, до якої ввійдуть представники вкладників, компанії та відповідних державних органів. Ця комісія дослідить діяльність „Галицьких інвестицій”, чи компанія має чи на має змоги виплачувати дивіденди.

„Вони забирають наші гроші і не збираються їх виплачувати…Вони „кидають” своїх клієнтів та співпрацівників”, ― зазначив він.

За словами Івана Коваля, „Галицькі інвестиції” виплатили лише близько 3% дивідендів по 8-9 грн., а частині вкладників представники компанії пропонували продати свої сертифікати за 20-30 грн.

Іван Коваль стверджує, що він звертався до голова спостережної ради ЗАТ „Галицькі інвестиції” Богдана Пужака ще три роки тому щодо виплати дивідендів, але останній йому відповів: „Маєш жінку, діти – сиди тихо”.

На мітингу було присутні близько 200 осіб, частина з яких студентського віку.

Мітингуючі декілька разів скандували „Ганьба!” кандидату на посаду міського голови Андрію Садовому та Богдану Пужаку.

Мітингуючі тримали плакати з написами „„Галицькі інвестиції”, віддайте наші гроші!”, „Садовий, де наші дивіденди?”, „Садовий ти не господар. Завалив „Галицькі інвестиції”, завалиш і Львів”!, „Не ганьбіть помаранчеву революцію!”.

Вкладники „Галицьких інвестицій” неодноразово проводили пікети штабу Андрія Садового, звинувачуючи його у присвоєнні їх грошей, повідомляє Вголос з посиланням на Прес-тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *