ОСТАННІ НОВИНИ

На українсько-польському кордоні зріс обсяг контрабанди – Кінах

|

Секретар РНБО Анатолій Кінах не задоволений рівнем захисту інтересів України у питанні протидії контрабанді. За його словами, Львівщина належить до тих регіонів держави, де найчастіше застосовують різноманітні схеми контрабанди. „Найбільша кількість контрабанди протікає через Одеський регіон, Луганську і Львівську області”, – сказав А.Кінах.

Він також повідомив, що упродовж минулого року на українсько-польській діялянці кордону спостерігалося незначне зменшення кількості мігрантів, натомість зріс обсяг контрабанди, зокрема почастішали спроби перевезти через кордон товари та вантажі.

Одним з найголовніших заходів, які мають зламати контрабандні схеми на кордонах України, на думку Анатолія Кінаха, є підвищення кваліфікації працівників митниці, сучасне технічне оснащення митних переходів та посилення заходів, передбачених програмою „Контрабанді – СТОП”.

Секретар РНБО також повідомив, що на рівні держави сьогодні активно обговорюється питання сучасного облаштування кордону України по всьому його периметру. „Це має принципове значення, зважаючи на глобальні процеси, які сьогодні відбуваються у світі”, – заявив він.

Нагадаємо, головна мета сьогоднішньго візиту Анатолія Кінаха на Львівщину, полягала в ознайомленні з ситуацією на кордоні, зокрема у питанні протидії контрабанді та формуванні сучасних умов на митниці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *